• Безплатна доставка на поръчки над Lv 70 

  • Време за доставка 1 - 3 работни дни

  • Вашата поръчка ще бъде доставена чрез UPS

  • Списание
  • Екологичност
  • Обслужване на клиенти
  • локатор на магазина
НачалоТялоГрижа за тялотоКремове и масла за тяло
    The Ritual of Sakura Body Cream
    The Ritual of Sakura

    Body Cream

    body cream, 220 ml

    Колекция:The Ritual of Sakura
    • The Ritual of Sakura Body Cream
    • The Ritual of Yozakura Rich Body Cream
    Размер:Regular - 220 ml

    Lv 39,00

    220 ml (Lv 177,27 / 1 l)

    • truck

      Безплатна доставка на поръчки над Lv 70 

    • calendar-clock

      Време за доставка 1 - 3 работни дни

    • box-open

      Вашата поръчка ще бъде доставена чрез UPS

    Насладете се на копринено мека кожа с нашия най-продаван крем за тяло. Специално разработен за луксозна и богата текстура, обогатен с успокояващо оризово мляко и сладък аромат на черешов цвят.

    Защо е нещо специално

    Луксозна богата формула

    Интензивно хидратиращ

    За многократно пълнене

    Подробности за продукта

    Описание

    Нашият най-продаван крем за тяло от серията The Ritual of Sakura е всичко, от което се нуждаете, за да разцъфтите. Този кадифен богат крем се нанася лесно и интензивно подхранва и укрепва кожата. Формулата съдържа също антиоксиданти, витамин Е и Готу кола за най-меката кожа на света, с обновяваща комбинация от черешов цвят и оризово мляко. Ароматът започва с млечни нотки и зелени нотки, които преминават в хармонична комбинация от череша и очарователни цветя. Изработен от 92% естествени съставки.

    Съставки

    Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylheptyl Caprylate, Undecane, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum/Fragrance, Prunus Avium (Sweet Cherry) Fruit Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Allantoin, Ubiquinone, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Tridecane, Isohexadecane, Butylene Glycol, Sodium Citrate, Benzyl Salicylate, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal,...Показване на още

    Доставка и връщане

    Време за доставка 1 - 3 работни дни

    Прочетете нашите често задавани въпроси за повече информация относно доставката, цените и връщането на поръчки.

    Устойчивост и рециклиране

    • Разглобете продукта, за да не затруднявате усилията за рециклиране. Бутилката може да се изхвърли в контейнера за рециклиране на пластмаса*, а капакът/капачката – в зависимост от материала: алуминий: контейнер за метал или, ако няма такъв, общ контейнер за отпадъци дървесина: общи отпадъци пластмаса: в контейнер за пластмаса. *Рециклирането зависи от местните политики и съоръжения.

    подходящо за вегани

    Съставки

    В цяла Азия екстрактът от оризово мляко се използва за омектяване и здравословен блясък на кожата, а черешовият цвят успокоява и изравнява тена. Прекрасният черешов цвят в тази колекция е комбиниран със свежи, пикантно-зелени нотки и меки, млечни тонове.

    Начин на употреба

    Ежедневно нанасяйте този богат крем и го масажирайте в кожата си. Когато се изчерпа, изберете специално създаденото и природосъобразно бурканче пълнител.

    icon_wellbeing

    Блясък От Главата До Петите

    Грижа За Кожата На Тялото

    Ако ежедневно се грижите за кожата на лицето си, защо не и за цялото тяло? Основните стъпки са почистване, ексфолиране и овлажняване. Открийте идеалните продукти във всяка от колекциите. 

    AyurvedaLifestyle_Bath_110857
    Как можем да ви помогнем?
    Имате повече въпроси? Говорете с нашите експерти по WhatsApp или Messenger.