Images

Homme Invigorating Routine

Details

null
Skummende dusjgelé 200 ml, 2-i-1-dusjgelé 200 ml, kroppskrem 70 ml, eau de parfum 15 ml
Denne flotte gaveesken fra Homme er den perfekte gaven til en venn eller et familiemedlem, eller for å skjemme bort deg selv! Du k ... Vis mer

Promotions

-20%
383,20 kr 479,00 kr
Produktverdi 586,00 kr
  • Leveringsdag: 1-3 virkedager.

Våre 4 favoritter for menn

Hva befinner seg i dette gavesettet?

Få en forfrisket følelse fra topp til tå med disse høytytende pleieproduktene.

Bla til høyre for å se innholdet
1/4

Foaming Shower Gel

dusjskum, 200 ml

Hvorfor den er spesiell

Få en frisk, ren og revitalisert hud med dette kraftig rensende dusjskummet. Formelen inneholder et forfriskende kompleks av sedertre og E-vitamin. Resultatet? En sunn hud som føles frisk og ren.

  • Oppfriskende
  • Rik og overdådig
2/4

Body Lotion

kroppskrem, 70 ml

Hvorfor den er spesiell

Gi energi til huden din med denne hurtigabsorberende og fuktighetsgivende geléformelen. Duften er skapt ved hjelp av Power Recharge Technology, som er designet for å få deg til å føle deg revitalisert, og formelen hindrer fuktighetstap.

  • Fornyer
  • Dypt nærende
3/4

2-in-1 Shampoo & Body Wash

2-i-1 dusjgelé, 200 ml

Hvorfor den er spesiell

Denne alt-i-ett hår- og kroppsvasken renser i dybden, og gir i tillegg en subtil kjølende effekt. Duften er forsterket av Power Recharge Technology som etterlater deg revitalisert, mens komplekset av mynte og aktivt kull med provitamin B5 etterlater håret og kroppen ren, fuktet og sunn.

  • Fornyer
  • Rensende
Aktivert Kull

Aktivt kull er den perfekte måten å gjenopprette energinivået på etter trening, og har flerfunksjonelle egenskaper som bidrar til å beskytte huden og balansere hudens talg. Denne uslåelig forfriskende kolleksjonen er skapt med vår Power Recharge-teknologi. Duften er designet for å få deg til å føle deg revitalisert, med skarpe noter av sitrus, bergamott og peppermynte.

4/4

Travel - L'Essentiel Eau de Parfum

eau de parfum i reisestørrelse, 15 ml

Hvorfor den er spesiell

Denne duften er laget med vår unike Power Recharge Technology, og vil gi deg energi. Vekk sinnet og gi deg selv et motivasjonsløft med denne aromatiske, krydrede eau de parfum. Den strålende friskheten til kardemomme løfter den varme, krydrede noten av patchouli og kremete toner av sandeltre.

  • Oppfriskende
  • Langvarig duft
Progress