Images

Homme Invigorating Treat

Details

null
Skummende dusjgelé 50 ml, kjølende dusjgelé 70 ml, sjampo 70 ml, kroppskrem 70 ml
Dette flotte gavesettet fra Homme er den perfekte gaven til en venn eller et familiemedlem, eller for å skjemme bort deg selv! Du ... Vis mer

Promotions

-20%
239,20 kr 299,00 kr
  • Leveringsdag: 1-3 virkedager.

Våre 4 favoritter for menn

Hva befinner seg i dette gavesettet?

Få en forfrisket følelse fra topp til tå med disse høytytende pleieproduktene.

Bla til høyre for å se innholdet
1/4

Foaming Shower Gel 50ml

dusjskum, 50 ml

Hvorfor den er spesiell

En kraftfull dusjgelé som forvandles til et oppkvikkende, rikt skum. Formelen inneholder et forfriskende kompleks av sedertre og E-vitamin for en hud som føles ren og frisk.

  • Oppfriskende
  • Rik og overdådig
2/4

Body Lotion

kroppskrem, 70 ml

Hvorfor den er spesiell

Gi energi til huden din med denne hurtigabsorberende og fuktighetsgivende geléformelen. Duften er skapt ved hjelp av Power Recharge Technology, som er designet for å få deg til å føle deg revitalisert, og formelen hindrer fuktighetstap.

  • Fornyer
  • Dypt nærende
3/4

Sport Cooling Shower Gel

kjølende dusjgele, 70 ml

Hvorfor den er spesiell

Med et aktivt kull- og myntekompleks skaper den en behagelig avkjølende følelse når den rengjør huden. Og jo lenger du lar den sitte, jo kjøligere føles den.

  • Fornyer
  • Rensende
Sedertre og Vitamin E-Kompleks

Potent sedertre og vitamin E utgjør et høyst effektivt kompleks som bidrar til å forbedre hudens tekstur og følelse. Vitamin E er rik på antioksidanter og er kjent for sine nærende og hudreparerende kvaliteter, mens sedertre bidrar til å forfriske og løfte sinnet. Urteaktige elementer og treaktige noter kombineres for å gi denne kolleksjonen en frisk og aromatisk duft.

4/4

Shampoo

sjampo, 70 ml

Hvorfor den er spesiell

Kombinasjonen av koffein og rød ginseng balanserer hodebunnen, bidrar til å skape tykkere hår, forlenger hårets vekstsyklus og stimulerer hårvekst. E-vitamin beskytter mot frie radikaler og UV-skader.

  • Oppfriskende
  • Kjølende og rensende
Progress

Eksklusivt gavesett

Perfekt å beholde eller gi bort

Våre nye og innovative origami-gavesett kommer vakkert innpakket i en luksuriøs eske. Alt papir som blir brukt er FSC-sertifisert, og kommer fra veldrevne skoger med de høyeste miljømessige og sosiale standarder.

Klikk på bildet for å zoome