Images

The Ritual of Ayurveda Rebalancing Treat

Details

null
Skummende dusjgelé 50 ml, kroppskrem 70 ml, kroppsolje 30 ml, hår- og kroppsspray 20 ml
Gavesettet fra The Ritual of Ayurveda er den perfekte balanserende gaven til en venn, et familiemedlem, eller for å skjemme bort d ... Vis mer

Promotions

-20%
239,20 kr 299,00 kr
Våre 4 balanserende favoritter

Hva befinner seg i dette gavesettet?

Nyt en full kroppsrutine med disse fire beroligende og aromatiske produktene fylt med mandelolje og indisk rose.

Bla til høyre for å se innholdet
1/4

Foaming Shower Gel 50ml

dusjskum, 50 ml

Hvorfor den er spesiell

Dette rike og luksuriøse skummet er beriket med oldtidens ayurvediske ingredienser som indisk rose og søt mandelolje, og etterlater huden næret og silkemyk.

  • Balanserende
  • Rik og overdådig
2/4

Body Cream

bodycreme, 70 ml

Hvorfor den er spesiell

Harmoniser kropp, sinn og sjel med en rik kroppskrem tilsatt indisk rose og søt mandelolje. Den har 91 % ingredienser av naturlig opprinnelse, gir intens ernæring og etterlater huden deilig myk.

  • Balanserende
  • Dypt nærende
3/4

Rich Body Oil

kroppsolje, 30 ml

Hvorfor den er spesiell

Denne deilige formuleringen inneholder tre ayurvediske oljer særlig godt kjent for sine intenst nærende egenskaper, som søt mandelolje, moringaolje med anti-inflammatoriske egenskaper og fuktighetsgivende kokosolje.

  • Balanserende
  • Rik og nærende
Indisk rose

Rosen er det universale symbolet på renhet og kjærlighet, og den søte og delikate aromaen fremkaller positive følelser. Aromaen har også beroligende egenskaper. Det er alt du trenger for å gi humøret et løft! Den raffinerte aromaen til indisk rose har også en positiv effekt på huden din!

Mandel

Mandel bidrar til å eksfoliere og polere huden forsiktig. Denne mykgjørende ingrediensen tilfører dyp næring i tillegg til å fremme en sunn hud.

4/4

Hair & Body Mist 20ml

mist til hår og kropp, 20 ml

Hvorfor den er spesiell

Formelen inneholder de harmoniserende ingrediensene indisk rose og søt mandelolje. Den er alkoholfri og dermed ideell for sensitiv hud. Den er laget med 90 % ingredienser av naturlig opprinnelse, og er nøye sammensatt for å være optimal for huden.

  • Balanserende
  • Langvarig duft
Progress

Eksklusivt gavesett

Perfekt å beholde eller gi bort

Våre nye og innovative origami-gavesett kommer vakkert innpakket i en luksuriøs eske. Alt papir som blir brukt er FSC-sertifisert, og kommer fra veldrevne skoger med de høyeste miljømessige og sosiale standarder.

Klikk på bildet for å zoome