Images

The Ritual of Sakura Renewing Routine

Details

null
dusjskum 200 ml, duftlys 140 g, sukkerskrubb 125 g, kroppskrem 100 ml
Gavesettet fra The Ritual of Sakura er den perfekte fornyende gaven til en venn, et familiemedlem, eller for å skjemme bort deg se ... Vis mer

Promotions

-20%
383,20 kr 479,00 kr
Produktverdi 544,00 kr
  • Leveringsdag: 1-4 virkedager.

Våre 4 fornyende favoritter

Hva befinner seg i dette gavesettet?

Gjør deg klar til å føle deg fornyet fra topp til tå med dette utvalget av produkter til bad, kropp og hjem fra vår mest elskede kolleksjon, The Ritual of Sakura.

Bla til høyre for å se innholdet
1/4

Foaming Shower Gel

dusjskum, 200 ml

Hvorfor den er spesiell

Et rikt, pleiende skum med en foryngende, langvarig duft for en behagelig og myk renseopplevelse. Kombinerer de utsøkte duftene av rismelk og kirsebærblomst.

  • Fornyende
  • Rik og overdådig
2/4

Body Cream

bodycreme, 100 ml

Hvorfor den er spesiell

Vår bestselgende kroppskrem har en spesiell teknologi som gjør denne fløyelsmyke kremen ekstra lett å påføre. Den er beriket med E-vitamin og centella asiatica, tilfører intens næring og strammer huden, og etterlater den med den delikate duften av kirsebærblomst og rismelk.

  • Fornyende
  • Dypt nærende
3/4

Sugar Body Scrub

sukkerskrubb til kroppen, 125 gr

Hvorfor den er spesiell

Frisk opp huden din med vår sukkerskrubb av 91 % naturlig opprinnelse. Eksfolierende kirsebær fjerner tørr hud og stimulerer hudens cellefornyelse. De japanske oljene nærer huden for en strålende og sunn glød.

  • Fornyende
  • Eksfolierende
Kirsebærblomst

De skjøre blomstene til sakuratreet (japansk kirsebær) er ofte beskrevet som vårsnø av japanske poeter. For japanerne har kirsebærblomsten symbolisert naturens gjenfødelse og renhet siden svunnen tid. Den delikate duften er utrolig avslappende.

Rismelk

I Asia er ris et symbol på overflod, lykke og fruktbarhet. Rismelkekstrakt gjør huden din myk og smidig, og gir den en sunn glød.

4/4

Scented Candle

duftlys, 140 gr

Hvorfor den er spesiell

Bli yngre i kropp, sinn og sjel med den deilige blomsterduften av kirsebærblomst og rismelk. Lyset varer i opptil 26 timer.

  • Fornyende
  • Langvarig duft
Progress

Eksklusivt gavesett

Perfekt å beholde eller gi bort

Har en produktverdi på 544,00 kr - er ditt for 383,20 kr

Våre nye og innovative origami-gavesett kommer vakkert innpakket i en luksuriøs eske. Alt papir som blir brukt er FSC-sertifisert, og kommer fra veldrevne skoger med de høyeste miljømessige og sosiale standarder.

Klikk på bildet for å zoome