Images

The Ritual of Samurai Invigorating Routine

Details

null
dusjskum 200 ml, kjølende dusjgelé 200 ml, kroppskrem 250 ml, ansiktsskrubb 70 ml
Hjelp noen til å starte dagen med en frisk og opplagt følelse med disse pleiende produktene beriket med bambus, japansk mynte, sed ... Vis mer

Promotions

-20%
319,20 kr 399,00 kr
Produktverdi 425,00 kr
Våre 4 oppkvikkende favoritter

Hva er inne i dette gavesettet?

Veien til selvtillit og et perfekt velpleid ytre ligger i hendene. Oppdag vår forfriskende rutine, beriket med bambus, japansk mynte og tre.

Bla til høyre for å se innholdet
1/4

Foaming Shower Gel

dusjskum, 200 ml

Hvorfor den er spesiell

Et fyldig og pleiende skum med en forfriskende duft for en behagelig og myk renseopplevelse. Kombinerer de aromatiske og gjenopplivende egenskapene til forfriskende bambus og sandeltre.

  • Oppfriskende 
  • Rik og overdådig
2/4

Face Scrub

ansiktsskrubb, 70 ml

Hvorfor den er spesiell

Fornyende skrubb, som med en kombinasjon av bambus og kull av typen binchotan, fjerner smuss og urenheter og holder porene rene. Passer til alle hudtyper.

  • Oppfriskende 
  • Eksfolierende
3/4

Sport - Body Moisturiser

hydrerende fuktighetskrem for kroppen, 250 ml

Hvorfor den er spesiell

Inneholder ekstrakter av bambus og sypress, og trekker lett inn i huden. Denne fuktighetskremen etterlater en smidig hud med nytt liv og oppfriskede sanser.

  • Oppfriskende 
  • Dypt nærende
Bambus

Bambus symboliserer mange moralske kvaliteter som beluttsomhet, fleksibilitet og motstand. Bambus tilfører næring til huden og har en klar, frisk duft. Det er en ideell ingrediens for eksfoliering.

Sandeltre

Sandeltre regnes for å være en hellig ingrediens i mange gamle kulturer, og verdsettes for sin maskuline og treaktige duft. Den er et symbol på stimulering av bevisstheten.

4/4

Sport - Ice Shower

kjølende dusjgele, 200 ml

Hvorfor den er spesiell

Med frisk japansk mynte og sval bambusekstrakt som skaper en behagelig, kriblende følelse i huden mens den frisker opp og renser kroppen.

  • Oppfriskende 
  • Rensende
Progress

Eksklusivt gavesett

Perfekt å beholde eller gi bort

Har en produktverdi på 425,00 kr - er ditt for 319,20 kr

Våre bærekraftige gavesett-esker kan gjenbrukes som luksus oppbevaringsbokser - perfekte for å ta vare på fotografier, brev eller andre ting. Alt papir som blir brukt er FSC-sertifisert, og kommer fra veldrevne skoger med de høyeste miljømessige og sosiale standarder.

Klikk på bildet for å zoome