• Безплатна доставка на поръчки над Lv 70 

  • Време за доставка 1 - 3 работни дни

  • Вашата поръчка ще бъде доставена чрез UPS

  • Списание
  • Екологичност
  • Обслужване на клиенти
  • локатор на магазина
НачалоТялоГрижа за тялотоКремове и масла за тяло
    Ново
    Natural Booster Body Hyaluronic Acid

    Hyaluronic Acid Natural Booster - Body

    натурален бустер за тяло, 100 ml

    Lv 59,00

    100 ml (Lv 590,00 / 1 l)

    • truck

      Безплатна доставка на поръчки над Lv 70 

    • calendar-clock

      Време за доставка 1 - 3 работни дни

    • box-open

      Вашата поръчка ще бъде доставена чрез UPS

    Насладете се на възхитително мека кожа от главата до петите с този бустер за грижа за тялото. Обогатен с подхранваща хиалуронова киселина, която хидратира кожата, той се комбинира идеално с любимия Ви крем за тяло.

    Защо е нещо специално

    Лека формула

    Дълбоко хидратиращо действие

    Копринено мека кожа

    Подробности за продукта

    Описание

    Усъвършенствайте грижата за тялото си с нашия естествен бустер с хиалуронова киселина – продукт без изплакване, предназначен да подсили рутинната Ви грижа за кожата. Нашата формула на водна основа ревитализира кожата с прилив на хиалуронова киселина. Хиалуроновата киселина е естествен компонент на кожата, който дълбоко я хидратира и възстановява нивата на влага за по-гладка и мека кожа. Тази лека и бързо абсорбираща се формула се съчетава безпроблемно с ежедневния Ви крем за тяло. Съдържа 99% съставки с естествен произход.

    Съставки

    Aqua/Water, Pentylene Glycol, Glycerin, Xylitylglucoside, Fructooligosaccharides, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Anhydroxylitol, Sodium Dilauramidoglutamide Lysine, Sodium Levulinate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Xylitol, Biosaccharide Gum-1, Polyglyceryl-6 Laurate, Polyglyceryl-4 Caprate, Glyceryl Caprylate, Phenethyl Alcohol, Phytic Acid, Lactic Acid, Potassium Lactate, Sodium Hydroxide, Linalool, Sodium Anisate, Benzyl Salicylate, Geraniol, Benzyl Alcohol, Parfum/Fragrance.

    Доставка и връщане

    Време за доставка 1 - 3 работни дни

    Прочетете нашите често задавани въпроси за повече информация относно доставката, цените и връщането на поръчки.

    Устойчивост и рециклиране

    • Αποσυναρμολογήστε το προϊόν για να αποφύγετε τη ρύπανση των προσπαθειών ανακύκλωσης. Το κουτί από χαρτόνι απορρίπτεται στην ανακύκλωση χαρτιού, η πιπέτα ή αντλία στα γενικά απορρίμματα και το γυαλί μπορεί να απορριφθεί στον κάδο ανακύκλωσης γυαλιού.* *Η ανακύκλωση υπόκειται στις τοπικές πολιτικές και εγκαταστάσεις.

    подходящо за вегани

    Съставки

    Хиалуроновата киселина има отлични и дълготрайни овлажняващи свойства, способстващи за поддържане и възстановяване на естествения баланс на овлажняване на кожата. Като естествено съдържащо се в кожата средство за поддържане на водния баланс, хиалуроновата киселина привлича влагата от въздуха и подпомага нейното възстановяване и задържане на клетъчно ниво. Когато се използва локално, тя бързо попива в кожата, за да я хидратира и да ѝ придаде плътност, с което способства за редуциране на фините бръчици.

    Начин на употреба

    Нанесете го преди овлажняване, за да подобрите еластичността. Сложете 4–5 капки върху избраните участъци на кожата и масажирайте, докато се абсорбира напълно. За най-добри резултати използвайте лосион за тяло или овлажняващ продукт. Предлага се в стъклена бутилка, която може да се рециклира 100%, тя въплъщава нашия ангажимент за устойчивост. Отстранете пулверизатора преди рециклиране.

    icon_wellbeing

    Блясък От Главата До Петите

    Грижа За Кожата На Тялото

    Ако ежедневно се грижите за кожата на лицето си, защо не и за цялото тяло? Основните стъпки са почистване, ексфолиране и овлажняване. Открийте идеалните продукти във всяка от колекциите. 

    AyurvedaLifestyle_Bath_110857
    Как можем да ви помогнем?
    Имате повече въпроси? Говорете с нашите експерти по WhatsApp или Messenger.