• Безплатна доставка на поръчки над Lv 70 

  • Време за доставка 1 - 3 работни дни

  • Вашата поръчка ще бъде доставена чрез UPS

  • Списание
  • Екологичност
  • Обслужване на клиенти
  • локатор на магазина
НачалоТялоГрижа за тялотоКремове и масла за тяло
  • After Sun Serum
  • After Sun Serum
  • After Sun Serum
The Ritual of Karma After Sun Serum
The Ritual of Karma

After Sun Serum

серум за след слънце, 70 ml

Lv 19,00

70 ml (Lv 271,43 / 1 l)

  • truck

    Безплатна доставка на поръчки над Lv 70 

  • calendar-clock

    Време за доставка 1 - 3 работни дни

  • box-open

    Вашата поръчка ще бъде доставена чрез UPS

Незабавно успокойте напоената със слънце кожа с нашия охлаждащ серум за лице след слънце. Обогатен с мощен комплекс Hydra-Boost за интензивно подхранване и нежен аромат на лотосов цвят и бял чай.

Защо е нещо специално

Интензивно хидратиращ

Възстановява плътността и подхранва кожата

Помага за намаляване на риска от лющене

Подробности за продукта

Описание

Серумът за след слънце Ritual of Karma мигновено успокоява изложената на слънце деликатна кожа на лицето и помага за възстановяване на уврежданията от слънцето. Мощната комбинация от цвят на лотос, бял чай и Hydra-Boost Complex помага за овлажняване и незабавно успокояване на кожата за усещане за интензивен комфорт. Намалява риска от излющване, възвръща плътността на кожата и създава идеалната основа за хидратиране и грим.

Съставки

Aqua/Water, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Isoamyl Laurate, Xanthan Gum, Parfum/Fragrance, Camellia Sinensis Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Nannochloropsis Oculata Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Silybum Marianum Seed Oil, Squalane, Cellulose, Gellan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Microcrystalline Cellulose, Cellulose Gum, Alcohol, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Citral, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

Доставка и връщане

Време за доставка 1 - 3 работни дни

Прочетете нашите често задавани въпроси за повече информация относно доставката, цените и връщането на поръчки.

Устойчивост и рециклиране

  • Моля, изхвърляйте пълния продукт в контейнера за рециклиране на пластмаса.* *Рециклирането зависи от местните политики и съоръжения.

подходящо за вегани

Съставки

Обградете се с положителни вибрации с луксозната гама продукти за тяло, обогатена с лотос и бял чай. Тази успокояваща колекция с комплекса Hydra Boost съдържа ултрахидратиращи продукти за мека и подхранена кожа. Лотосовият цвят и белият чай придават на колекцията свеж, летен аромат с леки цветни нотки.

Начин на употреба

Нанесете върху чиста и суха кожа на лицето, шията и деколтето под хидратиращите продукти. Ако кожата Ви се нуждае от малко повече нежна грижа, нанесете втори или трети слой. Серумът не се лющи.

Hydra-Boost Complex

Поддържайте нивото на влага на кожата си с хидратиращ комплекс от алое вера, сквалан и водорасли. Този уникален комплекс помага за успокояване надехидратираната и жадна кожа и придава гъвкавост и еластичност на кожата Ви.

icon_wellbeing

Погледнете Фактите

Знаете ли, че?

Предизвикващите стареене ултравиолетови лъчи могат да проникват през облаците. Могат дори да се отразяват от края на облака, което увеличава силата им. Носете SPF всеки ден, дори когато няма слънце. 

2023_Karma_Key_Suncare_FormulaOnly_1
Как можем да ви помогнем?
Имате повече въпроси? Говорете с нашите експерти по WhatsApp или Messenger.