• Безплатна доставка на поръчки над Lv 70 

  • Време за доставка 1 - 3 работни дни

  • Вашата поръчка ще бъде доставена чрез UPS

  • Списание
  • Екологичност
  • Обслужване на клиенти
  • локатор на магазина
НачалоТялоГрижа за тялотоКремове и масла за тяло
    Лимитирана серия
    The Ritual of Yozakura Rich Body Cream
    The Ritual of Yozakura

    Rich Body Cream

    богат крем за тяло, 220 ml

    Колекция:The Ritual of Yozakura
    • The Ritual of Sakura Body Cream
    • The Ritual of Yozakura Rich Body Cream

    Lv 39,00

    220 ml (Lv 177,27 / 1 l)

    • truck

      Безплатна доставка на поръчки над Lv 70 

    • calendar-clock

      Време за доставка 1 - 3 работни дни

    • box-open

      Вашата поръчка ще бъде доставена чрез UPS

    Насладете се на копринено мека кожа с нашия крем за тяло от лимитирана серия. Специално разработен за луксозна и богата текстура, изпълнен с чувствена смес от череша Йошино, топъл кехлибар и ванилия.

    Защо е нещо специално

    Луксозна богата формула

    Богат флорален аромат

    Нова лимитирана серия

    Подробности за продукта

    Описание

    Поглезете кожата си с чудесен плътен крем за тяло, обогатен с екстракт от череша Йошино и черен ориз. Обогатен с витамин Е, той осигурява максимална хидратация и дълбоко подхранване. Не лепне, бързо се абсорбира от кожата и е особено подходящ за суха до много суха кожа. Позволете на завладяващия аромат на череша Йошино, съблазнителни бели цветя и уютната топлина на кехлибар и ванилия да Ви завладеят, потапяйки Ви в сетивната прегръдка на The Ritual of Yozakura. Изработен от 95% естествени съставки.

    Съставки

    Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Isoamyl Laurate, Undecane, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Parfum/Fragrance, Oryza Sativa (Rice) Extract, Prunus Yedoensis Leaf Extract, Tocopherol, Ubiquinone, Tridecane, Isohexadecane, Cetyl Palmitate, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Ceteareth-12, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Linalool, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Limonene, Geraniol, Sodium Hydroxide, Butylene Glycol, Lactic Acid.

    Доставка и връщане

    Време за доставка 1 - 3 работни дни

    Прочетете нашите често задавани въпроси за повече информация относно доставката, цените и връщането на поръчки.

    Устойчивост и рециклиране

    • Използвайте повторно продукта си с нашите екологични пълнители – налични в магазините и онлайн. Когато изхвърляте продукта, моля, разглобете го, за да не затруднявате усилията за рециклиране. Бурканът може да се изхвърли в контейнера за рециклиране на стъкло, а пластмасовият вътрешен буркан може да се рециклира.* Моля, изхвърлете капака в контейнер за метал или, ако няма такъв, в общите отпадъци. *Рециклирането зависи от местните политики и съоръжения.

    подходящо за вегани

    Съставки

    Тази съставка, извлечена от красивите цветове на череша Йошино, подпомага подхранването и защитата на кожата, като я освежава и възстановява. Комбинацията с черен ориз в тази богата на антиоксиданти грижа за тялото подобрява структурата на кожата, като същевременно й придава плодов и цветен аромат.

    Начин на употреба

    Ежедневно нанасяйте този богат крем и го масажирайте в кожата си. Съчетайте го с пяната за душ за по-добро ароматно изживяване.

    icon_wellbeing

    Блясък От Главата До Петите

    Грижа За Кожата На Тялото

    Ако ежедневно се грижите за кожата на лицето си, защо не и за цялото тяло? Основните стъпки са почистване, ексфолиране и овлажняване. Открийте идеалните продукти във всяка от колекциите. 

    AyurvedaLifestyle_Bath_110857
    Как можем да ви помогнем?
    Имате повече въпроси? Говорете с нашите експерти по WhatsApp или Messenger.