• Безплатна доставка на поръчки над Lv 70 

  • Време за доставка 1 - 3 работни дни

  • Вашата поръчка ще бъде доставена чрез UPS

НачалоКрасотаСлънцезащита
The Ritual of Karma Sun Protection Face Cream SPF 50+
The Ritual of Karma

Sun Face Cream SPF 50+

слънцезащитен крем за лице SPF 50+, 50 ml

Product:Sun Face Cream SPF 50+
  • The Ritual of Karma Sun Protection Face Cream 30
  • The Ritual of Karma Sun Protection Face Cream SPF 50+

Lv 35,00

50 ml (Lv 700,00 / 1 l)

  • truck

    Безплатна доставка на поръчки над Lv 70 

  • calendar-clock

    Време за доставка 1 - 3 работни дни

  • box-open

    Вашата поръчка ще бъде доставена чрез UPS

Защитете и хидратирайте кожата си, докато се наслаждавате на слънцето, с нашия крем за лице SPF 50+. Обогатен с мощен комплекс Hydra-Boost и витамин Е, както и с летен аромат на бял чай и лотосов цвят.

Защо е нещо специално

Лека овлажняваща формула

Широкоспектърна слънцезащита 

Незалепващ, без бели петна

Подробности за продукта

Описание

Кремът за лице Ritual of Karma SPF 50+ осигурява постоянна и висока широкоспектърна защита, водоустойчив е и бързо се абсорбира от кожата. Хидратиращият крем с Hydra-Boost Complex помага за успокояване на дехидратираната и жадна кожа, за да възстанови нейната еластичност и гъвкавост, нанася се като не оставя бели следи или натрупване, създава леко матово покритие. Наситен с мощна естествена антиоксидантна смес на основата на бял чай, витамин Е и цвят на лотос, той съдържа и смес от червени водорасли и микроводорасли, които спомагат за естествено повишаване на слънцезащитния фактор и защита...Показване на още

Съставки

Aqua/Water, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Cetearyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Extract, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Nannochloropsis Oculata Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Silybum Marianum Seed Oil, Squalane, Parfum/Fragrance, Diethylhexyl Butamido Triazone, Glyceryl Stearate, Xanthan Gum, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid,...Показване на още

Доставка и връщане

Време за доставка 1 - 3 работни дни

Прочетете нашите често задавани въпроси за повече информация относно доставката, цените и връщането на поръчки.

рециклиране

  • Моля, изхвърляйте пълния продукт в контейнера за рециклиране на пластмаса.* *Рециклирането зависи от местните политики и съоръжения.

подходящо за вегани

Безопасно за океаните

Съставки

Обградете се с положителни вибрации с луксозната гама продукти за тяло, обогатена с лотос и бял чай. Тази успокояваща колекция с комплекса Hydra Boost съдържа ултрахидратиращи продукти за мека и подхранена кожа. Лотосовият цвят и белият чай придават на колекцията свеж, летен аромат с леки цветни нотки.

Начин на употреба

Нанесете обилно слънцезащитен продукт около 30 минути, преди да излезете на открито (за да постигнете най-добри резултати), за да може той да се абсорбира от кожата и да има по-малка вероятност да се отмие, когато се изпотите. Редовно нанасяйте повторно, особено след изпотяване, плуване или подсушаване.

Hydra-Boost Complex

Поддържайте нивото на влага на кожата си с хидратиращ комплекс от алое вера, сквалан и водорасли. Този уникален комплекс помага за успокояване надехидратираната и жадна кожа и придава гъвкавост и еластичност на кожата Ви.

icon_wellbeing

Погледнете Фактите

Знаете ли, че?

Предизвикващите стареене ултравиолетови лъчи могат да проникват през облаците. Могат дори да се отразяват от края на облака, което увеличава силата им. Носете SPF всеки ден, дори когато няма слънце. 

2023_Karma_Key_Suncare_FormulaOnly_1
Как можем да ви помогнем?

Имате повече въпроси? Говорете с нашите експерти по WhatsApp или Messenger.